7 lette fakta om vigtigheden af ​​at tage din medicin som anført

7 lette fakta om vigtigheden af ​​at tage din medicin som anført

Kunder med kroniske tilstande og komplicerede medikamentrutiner er i en specifikt høj fare for ikke at tage de medicin, de har brug for for effektivt at behandle deres forhold. Og som tidligere u.S. Kirurg General c. Everett Koop, da de mindede ordinerende, klienter og farmaceuter, “Drugs fungerer ikke hos klienter, der ikke tager dem.”Manglende overholdelse af et medicinprogram anerkendes ofte som en topårsag1 til behandlingsfejl, alvorlige ugunstige reaktioner og endda dødsfald.

Som tilgængelig og påberåbt sig fagfolk, er samfundets farmaceuter fortrinsvis placeret for positivt at påvirke adhæsion og patientresultater. Drug -butikker kan opnå dette ved at lede deres klienter brug af deres medicin. Her er hvordan. Nye behandlinger starter med et stort løfte for klienter, men når en leverandør eller apotek ikke forbereder en klient til alle potentielle resultater, kan hun eller han måske stoppe med at tage stoffet.

Hvis hun eller han har det værre, kan klienten muligvis ophøre med behandlingen med at undgå bivirkninger. Hvis klienten ikke oplever nogen ændring overhovedet, kan han eller hun konkludere, at stoffet ikke fungerer. Til nye behandlinger kan ordinerende typisk bruge mindre end et minut med at fortælle deres klienter, hvordan et lægemiddel fungerer, og hvordan de burde forvente at føle sig, og klienten er ofte nødt til at starte mere info ved at spørge bekymringer.

Fakta om måder at forbedre medicinsk tilholdelse i kronisk … Afsløret

Jo flere tid farmaceuter investerer sammen med en klient for at diskutere hans/hendes tilstand, hvordan lægemidlet fungerer, og hvorfor det er vigtigt at tage medicinen regelmæssigt, jo højere er muligheden for, at patienten forbliver vedhæftet behandling af behandling. Klienter med kroniske tilstande forbliver sandsynligvis vedhæftede, når de føler sig sikre på, at deres medicin har en positiv effekt på deres samlede velvære.

Apotekere og apotekspersonale burde tage mindst et par minutter at tale og udvikle et forhold til enhver patient, der går gennem døren. Denne handling kan gøre en verden af ​​forskel i en patients liv. Apotekere er nødt til at spørge patienter, hvordan de har det, hvis en ny dosis fungerer bedre, eller hvis de oplever nogen nye side -resultater.

Og i betragtning af at patienter kan have flere spørgsmål, når de er på behandling end før de begynder behandling, er en regelmæssig, åben dialog vigtig for at udvikle tillid. Fremragende kommunikation mellem receptpligtige og farmaceut er afgørende. Apotekere kan forbinde med en recept og sige, “Vi har 30 delte klienter, der bruger min apotek.

Det smarte trick af dåse big data analytics forbedrer medicin ikke-overholdelse? At ingen taler om

Med væksten af ​​ansvarlige plejevirksomheder (ACOS) og dansk apotek udviklende betalernes tilsyn, ender denne type design med at blive mere almindelig, da sundhedsgruppen vurderer at forbedre patientens resultater. Dette har faktisk en inkluderet fordel ved at tilbyde klienter den afgørende følelse af at tilhøre en gruppe, der regelmæssigt interagerer om deres pleje.

En effektiv og teambaseret arbejdsgangsfordel forgældende stofbutik og dets patienter. Apotekere kan engagere hele personalet rutinemæssigt ved at holde personalekonferencer og tale om alles funktion i at passe klienter. Indsendelse af CMS Star Quality Rating3 -scoringer på bagsiden af ​​apoteket kan engagere personalet og understrege værdien af ​​at håndtere en patients pleje.

Når alle fra front-end-kontorist til apoteket teknikere er deres rolle som en del af plejegruppen, forbedres patientengagement. Medarbejder er mest sandsynligt, at de stemmer overens.


Αφήστε ένα σχόλιο

All rights reserved © Designed and hosted by Sotis